En iyi PayPal Alternatifi (Payoneer)

En iyi PayPal Alternatifi (Payoneer)


Arkadaşlar merhabalar, biliyorsunuz ki 30 Mayıs 2016 tarihinde Türkiye'den çekileceğini duyurdu. İnternet üzerinden en iyi para transferi yapılan PayPal 6 Haziran 2016 tarihinde para gönderme ve para alma seçeneklerini kapatarak Türkiye'den tamamen çekileceği için PayPal'a en iyi alternatif olarak Payoneer para transferi şirketinin tanıtımını yapacağız. Tanıtımını yapacağımız şirketin adı Payoneer ve üyelik aldıktan sonra tamamen Türkçe olarak kullanabilirsiniz.

Payoneer Nedir? Ne işe Yarar?


Payoneer yurtdışında yaygın olarak kullanılan kullanışlı bir para transferi aracıdır. Yapılan işlem başına ufak kesintiler uygulayan Payoneer aynı zamanda kullanıcılarına Payoneer nakit kart adı altında MasterCard güvencesiyle TEB bankası atmlerinden herhangi bir kısıtlama olmadan anında nakit çekme işlemide gerçekteştirmektedir. 70 farklı para birimi, 200 farklı ülkede yaygın olarak kullanılan Payoneer yaklaşık olarak aktif 2 milyon kullanıcı kitlesine sahiptir.

Payoneer Karta Nasıl Sahip Olabilirsiniz?


Payoneer Kart sahibi olamak oldukça kolaydır. Aşağıdaki vermiş olduğum linkten siteye erişim yaptıktan sonra Payoneer üyelik esnasında "Ön Ödemeli MasterCard® Kartı" seçeneğini işaretleyerek üyelik işlemlerini tamamlamanız durumunda 7 gün içerisinde Payoneer karta sahip olabilirsiniz. Payoneer kart için üyelik esnasında mutlaka bilgilerinizin doğru olması gerekmektedir.

Payoneer İşlem Ücretleri Nelerdir?


Aslında Payoneer işlem ücretleri PayPal oranına göre hemen hemen aynı olduğunu söyleyebilirim. TEB atmleri üzerinden nakit çekme işlemlerinden miktar gözetmeden sadece 3 USD komisyon oranıyla istediğiniz miktarı kolay bir şekilde çekebilirsiniz. Post cihazlarından yapacağınız alışverişlerde herhangi bir komisyon almadan dilediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz.

Payoneer ile Para Gönderme ve Para Alma


Payoneer ile para göndermek ve almak oldukça kolaydır. Tıpkı paypaldaki gibi e-posta yerine size özel tahsis edilen referans numarasını arkadaşlarınıza göndererek herhangi bir kesinti uygulanmadan kolayca ödeme alabilir ve aynı şekilde referans numaralarını kullanarak sizlerde ödeme gönderebilirsiniz.

Payoneer ile Banka Hesabına Para Çekme


Payoneer hesabınıza banka hesabı tanımlayarak Türkiye içerisindeki tüm bankalara 7 gün içerisinde para transferi işlemi yapabilirsiniz. Payoneer hesabınızdan Para çekme > Banka Hesabına > Banka Hesabı ekleme adımlarını takip ederek doğrudan banka hesabınıza para çekme işlemi başlatmanız mümkündür.

Aşağıdaki bağlantıdan Payoneer üyelik başvurusunu yapabilirsiniz. Açılan sayfadan kırmızı buton içerisindeki "Sign Up & Earn $25*" linkine tıklayarak hemen üyelik bilgilerinizi oluşturabilirsiniz. Üyelik işlemleri onay aşamasından geçmektedir. Bilgilerinizi doğru girmeniz durumunda 3 saat içerisinde onay alabilirsiniz.



Payoneer ile aklınıza takılan tüm soru ve sorunlarınızı bu konu üzerinden yorum yaparak hızlı bir şekilde bizlerden destek alabilirsiniz.


Yazıyı Paylaş

Benzer Konular

Önceki
Sonraki

60 yorum

yorum
8 Haziran 2016 15:10 delete

PayPal a en iyi rakip olacak site payoneer dir mutlaka deneyin üye olduktan 10 gün sonra adresinize ücretsiz payoneer kart gönderiyorlar. Ayrıca hesabınızda 100 dolar olduğunda 25 dolar da hediye geliyor daha ne olsun

Cevapla
avatar
10 Haziran 2016 15:49 delete

Merhaba
insanlar payoneer hesabi olmadan benim payoneer hesabima nasil para gonderecekler acikcasi anlamadim.
Yardimci olabilir misiniz?

Tesekkurler

Cevapla
avatar
11 Temmuz 2016 11:46 delete

Gürcistan da birçok kişiye yardımcı oldum ve sorunsuz olarak kullandıkları için gürcistanı düşünebilirsiniz. google "paypal gürcistan hesap açma" yazmanız yeterli

Cevapla
avatar
5 Eylül 2016 07:08 delete

Hocam merhaba, ben payoneer kartı yaklaşık 1 ay önce istedim ama hala gelmedi.Adresi yanlış girdiğimi düşünüyorum.Şimdi tekrar isteyeceğim.Adresi girerken türkçe mi girmemiz lazım yoksa ingilizce mi ? Örneğin Cadde yerine street mi kulanmamız gerekiyor ? Cevaplarsanız sevinirim

Cevapla
avatar
25 Eylül 2016 13:39 delete

Merhabalar, Türkçe karakter kullanmadan adres bilgisi yazacaksınız google çeviri üzerinden sitenin dilini türkçe yaparak adres bilgilerinizi girin. Ben kart isteğinde bulunmuştum 1 ay içerisinde geldi

Cevapla
avatar
25 Eylül 2016 13:39 delete

karşı tarafın payoneer hesabı olmadan zaten ödeme alamazsınız ki

Cevapla
avatar
2 Ekim 2016 01:58 delete

merhaba, banka hesabına para çekerken swift kesintisi oluyor mu yoksa kesintisiz çekebiliyor muyuz

Cevapla
avatar
16 Ekim 2016 11:41 delete

Merabalar,
Payoneer hesabım var, ben ödeme yapmak istiyorum tedarikçime, ama hesabımda para yok.Hesabıma nasıl para yatıracağım ki ödemelerimi yapayım?

Cevapla
avatar
19 Ekim 2016 06:34 delete

Merhabalar, bunun için Payoneer kartınıza bakiye ekleyerek tedarikcilerinize ödeme gönderebilirsiniz. Alternatif olarak paypal gibi kredi kartınız üzerinden ödeme gönderebilirsiniz. Eğer halen Payoneer kartınız yoksa yukarıda vermiş olduğum linkten başvuru yapabilirsiniz. 1 ay içerisinde kartınız adresinize teslim edilmektedir.

Cevapla
avatar
8 Kasım 2016 01:15 delete

payoneet kartımız ile kendi hesabımıza usd yatırabilirmyiz? yatırdıgımız parayı farklı noktada ödemede kullanabilirmiyiz.

Cevapla
avatar
3 Aralık 2016 12:06 delete

payoneer karta para aktarma nasıl oluyor? Pre-paid card olduğu için önceden para koymam lazım, ben alışverişlerde kullanmak istiyorum sadece

Cevapla
avatar
13 Aralık 2016 05:12 delete

Merhabalar payoneer hesabına paypaldan para gönderebilir miyim.Amerika paypal hesabım var internetten yaptığım araştırmalara göre payoneer bank of us ta hesap açıyormuş doğru mu? Bu bankanın hesap numarasını paypala ödeme yöntemi olarak tanımlatabilir miyiz?

Cevapla
avatar
6 Şubat 2017 09:43 delete

merhabalar, tabiki TEB atmlerinden kesinti olmadan USD veya TL olarak bakiye eklemesi yapabilirsiniz. Farklı atmlerden 5 USD gibi bir tutar kesinti yapılarak payoneer hesabına para yatırılabilir.

Cevapla
avatar
6 Şubat 2017 09:44 delete

Merhabalar, TEB atmlerinden USD veya TL olarak bakiye yüklemesi yapabilirsiniz.

Cevapla
avatar
6 Şubat 2017 09:50 delete

Merhabalar, payoneer hesabınıza para eklemek için paypal ödeme yöntemine payoneer hesap bilgilerini yazarak istek yapacaksınız sanırım. Bu şekilde transfer işlemi daha önce hiç yapmadım ama para çekme talebinden 4-5 gün sonra payoneer destek ekibine yazarsanız bakiye yi hesabınıza tanımlayabilir.

Sonuçta gönderen adıyla hesap sahibinin adının aynı olacak diye bir şartları yok.

Cevapla
avatar
26 Mart 2017 16:40 delete

Makalenize güvenerek payoneer hesabı açma işlemi yaptım. Buraya kadar teşekkürler yalnız bu yapmış olduğum kart başvurusu ne zaman gelecek?

Cevapla
avatar
28 Mart 2017 04:35 delete

Merhabalar, ilk olarak ilginize teşekkürler. Yapmış olduğunuz kart başvurusu aynı gün onaylanarak 7 ile 10 gün arasında adresinize teslim edilmektedir. Kartınıza alacağınız bakiye 100 dolara ulaştığında otomatik olarak 25 dolar hesabınıza tanımlanacaktır.
Payoneer ile ilgili yaşadığınız tüm soru ve sorunlarınızı bizlere yazarak destek alabilirsiniz.

Cevapla
avatar
28 Nisan 2017 08:01 delete

Merhaba sizin yazınızı okuyarak payoneere üye oldum ve ilk ödemem için karşı tarafa euro hesap bilgilerini verdim. Ödemeyi yaptılar fakat 5 gün oldu hesabımda para gözükmüyor müşteri hizmetlerine bağlanmak çok güç bağlansamda başlarından savıyorlar. Bu başınıza geldi mi daha önce hiç. Şimdiden cevap için teşekkürler

Cevapla
avatar
5 Mayıs 2017 04:47 delete

merhaba,payoneer hesabı açtım,transfer için belirttiğim hesap tl.Karşı taraf Tl hesabıma dolar
ödemesi yapabiliyor mu. yoksa yeni bir dolar hesabı açıp bu hesap numarasını mı belirtmeliyim.bir de payoneer hesabım da belirttiğim iban numarasını değiştirebiliyormuyum.yanılmıyorsam payoneer hesabım da hesap bilgilerimi değiştiremiyorum.

Cevapla
avatar
15 Mayıs 2017 20:29 delete

Payoneer hesabi actim ve kredi kartimi ekleyip para gondermek istiyorum fakat boyle bir secenek goremiyorum. Nasil odeme yapacagim yardimci olurmusunuz

Cevapla
avatar
22 Mayıs 2017 06:30 delete

payoneer ile alınan ve gönderilen ödemeler anlık yansımaktadır. Karşı tarafın ödeme yaptığına eminmisiniz?

Cevapla
avatar
22 Mayıs 2017 06:31 delete

Merhabalar, dolar üzerine ödeme alabilirsiniz. Ayrıca payoneer hesabınıza eklediğiniz banka hesabını kaldırarak dolar veya tl hesabı ekleyebilirsiniz. Banka hesap bilgilerini düzenleyemezsiniz.

Cevapla
avatar
22 Mayıs 2017 06:33 delete

Üye olduktan sonra gönderilen payoneer kartınıza bakiye eklemesi yaparak ödeme yapabilirsiniz.

Cevapla
avatar
26 Mayıs 2017 10:54 delete Bu yorum yazar tarafından silindi.
avatar
22 Haziran 2017 16:02 delete

Merhaba payoneer üzerinden kredi kartıyla ödeme aldığımzda kaç günde hesabımıza düşüyor. Kendi sitesinde 2_4 iş günü yazıyor dogrumudur

Cevapla
avatar
3 Temmuz 2017 08:59 delete Bu yorum yazar tarafından silindi.
avatar
6 Temmuz 2017 14:13 delete

merhaba Payoneer hesabım var Amazondan dolayı fakat bir türlü mağaza açılışını yapamadım. kredi kartımdan kestikleri 1 aylık üyelik bedeli olan 39 usd yi payooner hesabıma aktarmışlar. ne payonner ne de amazonu kullanmak istiyorum. gönderecekleri kartın da yıllık 29 usd masrafı varmış. ben bu hesaptaki 39 usd yi nasıl alanilirim
saygılar

Cevapla
avatar
26 Temmuz 2017 14:19 delete

merhaba
hesabima 100 euro gonderdiler
simdi karttan nasil cekebilirim?

Cevapla
avatar
27 Temmuz 2017 20:10 delete

evet doğrudur. 2 ile 4 iş günü içerisinde payoneer hesabınıza ödeme yansır.

Cevapla
avatar
27 Temmuz 2017 20:11 delete

Payoneer kart başvurusu yapabilirsiniz. 10 gün içerisinde kapınıza kadar geliyor. Bu kartla TEB bankası atmlerinden ödemenizi çekebilirsiniz.

Cevapla
avatar
27 Temmuz 2017 20:11 delete

Payoneer kartınız varsa oradan çekebilirsiniz.

Cevapla
avatar
28 Temmuz 2017 03:04 delete

hesapta hepsi ayri-ayri gozukuyor.
kartin hesabi dolarda va sifir
euro hesapta 100 euro var
bankomatta kart hepsini goruyormu?

Cevapla
avatar
30 Temmuz 2017 04:29 delete

atmlerden bakiye görüntülemesi yaparsanız her iki hesabı da görebilirsiniz.

Cevapla
avatar
22 Ağustos 2017 13:01 delete

Hesabıma dolar ödemesi geldi ancak banka hesabı tl, bankadan çekmek istiyorum ama dolar hesabı açılmıyor kart almak zorunda mıyız

Cevapla
avatar
1 Eylül 2017 03:41 delete

Kart gelmeden hesaba para gelebiliyor mu? 3 kere kartım gelmedi diye yazdım hala 3 aydır ulaşmadı?

Cevapla
avatar
4 Eylül 2017 01:41 delete

Bankaya Çekim için yeterli bilgi yok

Ek bilgi Min. 50USD gönderim veya çekme.

Eklenmesi gereken bilgi : Banka hesabımıza çekmek istersek % Kaç komisyon ile banka hesabıma çekebilirim ?

Cevapla
avatar
6 Eylül 2017 19:14 delete

hesabınızdaki doları TL hesabınıza çekebilirsiniz. Ödeme bankanıza ulaştığında bankanın güncel kuru üzerinde hesaplama yapılarak hesabınıza TL olarak yansımaktadır.

Cevapla
avatar
6 Eylül 2017 19:15 delete

Kart gelmeden hesaba tabiki ödeme alabilirsiniz. Kart istekleri minimum 7 gün içerisinde adrese teslim ediliyor. Muhtemelen adres bilgisini yanlış yazdınız. Farklı adres kullanarak tekrar istekte bulunun.

Cevapla
avatar
6 Eylül 2017 19:17 delete

Payoneer banka hesaplarına ödeme işlemi için sadece 3 dolar kesinti uyguluyor yani 10 dolar da çekmiş olsanız 3 dolar kese 10.000 dolar çekmiş olsanız da 3 dolar keser.

Cevapla
avatar
7 Eylül 2017 00:30 delete

USD olarak Bankaya çekim yapamazmıyız ? Bankamda USD hesabım var. Banka hesabında eğer sadece TL çekiliyorsa USD - TRY Kur farkı çok yüksek mi ?

Cevapla
avatar
21 Eylül 2017 02:13 delete

Merhaba, Payoneer pre-paid kartı sipariş ettiğimde bu kartın yıllık bir ücreti olacak mı? Yoksa türkiyede ki debit kartları gibi ücretsiz mi? Bir de ben dolar üzerinden para attığımda hesabıma başka bir yerden, onu çekerken TL ye çeviriyor mu payoneer ?

Cevapla
avatar
1 Ekim 2017 04:15 delete

Merhabalar, Payoneer kısa süre önce yıllık kart ücreti olan 29,95 dolar tutarındaki işletim ücretini kaldırmıştır. Kart ücreti adı altında herhangi bir kesinti yaşamadan dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz.

Cevapla
avatar
1 Ekim 2017 04:16 delete

Öyle tabiki, Eğer USD hesabınız varsa bakiyenizi doğrudan dolar hesabınıza aktarabilirsiniz.

Cevapla
avatar
10 Ekim 2017 05:51 delete

Merhabalar, payoonner hesabı ile paypala para aktarabilirmiyim??

Cevapla
avatar
10 Ekim 2017 23:07 delete

Merhabalar, payoneer hesabınıza paypal'ın kendi banka hesabını tanımlayarak ödeme aktarma işlemi yapabilirsiniz.

Cevapla
avatar
17 Ekim 2017 23:42 delete

Merhaba
Payoneer hesabıma PayPal dan 0,3 € para gelmiş ama kimden gelmiş niçin gelmiş çözemedim.böyle bi konu ile karşılaşan varmı

Cevapla
avatar
18 Ekim 2017 01:44 delete

Merhaba, acil yardım. Sorularım:
1-yurtdışından euro almam lazım, payoneer'e üye olurken adresimi İngilizce mi girmem lazım?
2-Para birimi olarak Tl dışında başka bir şey seçtirmiyor sistem
3-Orada banka hesap numaranızı ekleyin demiş, İşbank euro hesabım bunu eklemem yeterli mi? Yoksa TEB'den mi hesap açtırmam lazım ya da TL hesabımı mı eklemeliyim?

Cevapla
avatar
19 Ekim 2017 14:58 delete

Merhaba Türkiye'den Kendi adıma ABD paypalı açabilir miyim.
Açtığımda, bu paypala gelen bakiyeyi Payoneer'e aktarabilir miyim?

Cevapla
avatar
27 Kasım 2017 07:09 delete

benim hesapta 8 dolar var min 50 dolar çekiliyor onu çekmem veya markette falan alışverişte kullanma şansım yok mu

Cevapla
avatar
19 Aralık 2017 07:09 delete

Selam

Ben US Paypal açtım. Ebay ödemelerini onla yapiyorum. Paypal dan Payoneere aktarma oluyor mu bilmiyorum.

Paypal account ile loginde sıkıntı çıkarsa, akilli telefondan giris yapmani oneririm

Cevapla
avatar
Nur
21 Aralık 2017 07:55 delete

Merhaba,
Ben yeni Payoneer hesabı açtım. Ama hesap açarken Türkiye’deki dolar hesap numaramı verdim. Galiba kart istemedim. Çünkü öyle bir seçenek çıktığını hatırlamıyorum.
Ödeme aldığım zaman payoneerdaki dolarlarımı Türkiye bankasındaki dolar hesabına aktarmam mümkün olur mu? Bunun için ne kadar kesinti olur.
Bir de şöyle bir şey duydum. Para bankaya TL’ye çevrilir sonra dolar hesabımıza yatarken banka onu tekrar dolara çevirir. Kur farklarından paramız değer kaybeder. Bu doğru mudur? Yani 100 doları bankadaki dolar hesabıma atmak istesem bunun ücreti ya da kesintisi nedir?
Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.

Cevapla
avatar
21 Aralık 2017 10:36 delete

Merhaba, bir yanlış anlama olmasın http://prntscr.com/hqnqy0 hala kart ücreti var. Bu yüzden ben almıyorum, nasıl emin olabiliriz? Adamlara soru sorduğumda çok geç yanıt alıyorum.

Cevapla
avatar
18 Ocak 2018 06:44 delete

Selamlar
Kendi payoneer hesabımdan bir baska sahsın banka hesabına para gonderebılırmıyım.Bilgisi olan veya deneyen var mı acaba

Cevapla
avatar
1 Şubat 2018 22:28 delete

Bu konuyu bende cok merak ediyorum. Yardimci olacak kimse yokmu?

Cevapla
avatar
16 Şubat 2018 21:47 delete

Payooner kart kaç günde elimize ulaşıyor bir de yaş sınırı var mı

Cevapla
avatar
27 Mart 2018 10:28 delete

Benim 39.90 usd var payoneerde..bunu nasıl çekecem 50 usd alt limit..

Cevapla
avatar
27 Mart 2018 10:31 delete

Hesabımda 39.99 usd var çekim alt limit 50 usd..bu parayı nasıl cekebilirim

Cevapla
avatar
19 Nisan 2018 07:08 delete

Hesabınıza havale yapabilirsiniz

Cevapla
avatar
24 Nisan 2018 16:37 delete

Açabilirsiniz. Payoneer kartınızı paypal hesabınıza tanımlayabilirsiniz. Yalnız paypal hesabınız herhangi bir güvenlik sorunu yaşarsa hesabınızı hiç bir şekilde geri açamazsınız.

Cevapla
avatar
9 Haziran 2018 13:45 delete

Merhaba benim Gurcistanda firmam var. Turkiyede yasiyorum, ve web site ye paypal yada payoneer araciyla odeme almak istiyorum. Payoneer icin entegrasyon bulamadim. Birde paypal nasil baglarim payoneere? Oluyor mu boyle? Bir soru daha, payoneer kart icin 30$ gerekiyor sanirim ama yukleme nasil yapilir? Acil yardimci olursaniz sevinirim..

Cevapla
avatar